Toepassingen

Iedere organisatie kan zijn eigen versie van hebben van Mijn GezondheidsPlatform. Het uiterlijk en de toepassingen worden dan aangepast aan de wensen en eisen van de organisatie.

Er zijn twee verschillende toepassingen van Mijn GezondheidsPlatform:

Zelfstandig

Met Mijn GezondheidsPlatform werken gebruikers zelfstandig aan hun gezondheid zonder behandelaar. Zij krijgen automatisch gezondheidsadvies op maat van het programma. Dit advies is gebaseerd op landelijke protocollen en standaard procedures.

Vragen stellen kan per e-mail. Een ervaren deskundige geeft dan antwoord. Dit zijn artsen of verpleegkundigen met diverse specialisaties. Er is dus altijd een deskundige die antwoord kan geven op specifieke vragen.

Deze toepassing van Mijn GezondheidsPlatform wordt u aangeboden via de zorgverzekeraar, thuiszorgorganisatie of werkgever.

Samen

Mijn GezondheidsPlatform kan ook ingezet worden als aanvulling op de behandeling door uw eigen arts, verpleegkundige of therapeut. In dat geval biedt het programma gebruikers en behandelaars ondersteuning. U krijgt advies van uw behandelaar en via het programma. Dat is uiteraard op elkaar afgestemd.

Het advies van het programma is gebaseerd op landelijke protocollen en standaard procedures. Behandelaars kunnen deze richtlijnen en meetwaarden aanpassen, zodat ze precies aansluiten bij de situatie van gebruikers.

Samen met hun behandelaar werken patiƫnten door middel van zelfmanagement aan hun ziekte. Vragen stellen zij direct via het programma of tijdens het bezoek aan hun behandelaar.

Deze toepassing van Mijn GezondheidsPlatform wordt meestal aangeboden via behandelaars, zoals huisartsen, diƫtisten, fysiotherapeuten of de bedrijfszorg.

Terug naar boven